Preskoči na vsebino
 

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Obvestila, razpisi

Objava namere

Zavod za gozdove Slovenije, Večna pot 2, Ljubljana na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/2018)

objavlja namero

za prodajo po metodi neposredne pogodbe 481 kosov streliva, kalibra .44 Mag., znamke Fiocchi, ki je bilo nabavljeno leta 2005.

Strelivo se prodaja le v kompletu, kupcu z ustrezno orožno listino. Ponujena cena za odkup vseh kosov streliva .44 Mag. ne sme biti nižja od 100,00 EUR (z DDV). Navedena cena ne vključuje morebitnih drugih stroškov, ki bremenijo kupca.

Ponudnik mora najkasneje do 30. 9. 2023 do 24.00 ure, na elektronski naslov matej.bartol@zgs.si ali priporočeno po pošti oz. osebno na naslov Zavod za gozdove Slovenije, Večna pot 2, 1000 Ljubljana poslati lastnoročno podpisano in v primeru elektronske pošte skenirano ponudbo, ki mora vsebovati sledeče:

  • ime in priimek ter naslov in matično ter davčno številko ponudnika,
  • ponujeno ceno,
  • kontaktno osebo ponudnika in njegovo telefonsko številko,
  • navedbo, da je ponudba veljavna najmanj 120 dni od dneva odpiranja ponudb.

Ponudbe, predložene po izteku roka, bodo izločene iz postopka. Odpiranje ponudb ne bo javno. V kolikor bo v roku prispelo več enakih ponudb, bo organizirano dodatno pisno pogajanje o ceni.

Pogodba bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno. Cene in drugi elementi ponudbe, ponujeni na pogajanjih, so zavezujoči. Strelivo bo prodano po načelu videno – kupljeno, zato morebitne reklamacije po sklenitvi pogodbe ne bodo upoštevane. Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, odstopi od pogajanj. Pogodba mora biti z uspelim ponudnikom sklenjena v roku 15 dni po pozivu organizatorja za sklenitev posla. Kupec bo moral kupnino plačati v roku 8 dni po sklenitvi pogodbe, kar je bistvena sestavina pravnega posla. Prodajalec izroči strelivo kupcu najkasneje v roku 7 dni po prejemu potrdila, da je kupec plačal celotno kupnino in po predložitvi kopije orožne listine.

Ogled streliva je možen po predhodnem dogovoru s predstavnikom prodajalca. Za dodatna pojasnila je kontaktna oseba: Matej Bartol, odgovorna oseba ZGS za orožje,  elektronski naslov: matej.bartol@zgs.si, telefonska številka: 051 206 896.

« Nazaj