Preskoči na vsebino
 

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Obvestila, razpisi

Objava namere

Zavod za gozdove Slovenije, Večna pot 2, Ljubljana na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/2018)

objavlja namero

za prodajo po metodi neposredne pogodbe kombinirano vozilo VW Transporter T4 2,5 Synchro, reg. št. LJ K1 38R, št. šasije WV2ZZZ70ZXH116062, leto izdelave 1999, ki je tehnično brezhibno in je v voznem stanju.

Ponujena cena za odkup vozila VW Transporter T4 2,5 Synchro, reg. št. LJ K1 38R ne sme biti nižja od 1.000,00 EUR. Navedena cena ne vključuje davka na dodano vrednost in morebitnih drugih stroškov, ki bremenijo kupca.

Ponudnik mora najkasneje do 29. 1. 2023 do 24.00 ure, na elektronski naslov viktor.miklavcic@zgs.si ali priporočeno po pošti oz. osebno na naslov Zavod za gozdove Slovenije, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana poslati lastnoročno podpisano in v primeru elektronske pošte skenirano ponudbo, ki mora vsebovati sledeče:

  • ime in priimek ter naslov in matično ter davčno številko ponudnika,
  • ponujeno ceno,
  • kontaktno osebo ponudnika in njegovo telefonsko številko,
  • navedbo, da je ponudba veljavna najmanj 120 dni od dneva odpiranja ponudb,

Ponudbe, predložene po izteku roka, bodo izločene iz postopka. Odpiranje ponudb ne bo javno. V kolikor bo v roku prispelo več enakih ponudb, bo organizirano dodatno pisno pogajanje o ceni.

Pogodba bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno. Cene in drugi elementi ponudbe, ponujeni na pogajanjih, so zavezujoči. Vozilo bo prodano po načelu videno – kupljeno, zato morebitne reklamacije po sklenitvi pogodbe ne bodo upoštevane. Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, odstopi od pogajanj. Pogodba mora biti z uspelim ponudnikom sklenjena v roku 15 dni po pozivu organizatorja za sklenitev posla. Kupec bo moral kupnino plačati v roku 8 dni po sklenitvi pogodbe, kar je bistvena sestavina pravnega posla.

Ogled vozila je možen po predhodnem dogovoru s predstavnikom prodajalca. Za dodatna pojasnila in kontakt za ogled je kontaktna oseba: Aleš Vesel, skrbnik vozila, elektronski naslov: ales.vesel@zgs.si, telefonska številka: 041 555 836.

« Nazaj