Preskoči na vsebino
 

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Obvestila, razpisi

Objava namere

Zavod za gozdove Slovenije, Večna pot 2, Ljubljana na podlagi 52. člena ter 2. točke prvega odstavka 65. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 11/2018 in 79/2018)

 

objavlja namero

 

za oddajo nepremičnine v najem, skladišče – arhiv v izmeri 7,36 m2, v pritlični etaži poslovne stavbe na parc. št. 34, k.o. 1590 Kočevska Reka, na naslovu Kočevska Reka 40 v Kočevski Reki, po metodi neposredne pogodbe za dobo 11 mesecev.

Prostor ima električno napeljavo, okno, ni ogrevan, ni čiščen, je prazen – brez pohištva.

Energijska izkaznica ni izdelana.

Ponujena cena za najem nepremičnine ne sme biti nižja od 17,96 EUR / mesec. Najemnina se plača vnaprej, za dobo trajanja najemne pogodbe (11 mesecev), na račun najemodajalca, ki bo določen v najemni pogodbi.

Ponudnik mora najkasneje do 9.02.2022 do 24.00 ure, na elektronski naslov oekocevje@zgs.si ali priporočeno po pošti oz. osebno na naslov Zavod za gozdove Slovenije, Območna enota Kočevje, Rožna ul. 39, 1330 Kočevje, poslati lastnoročno podpisano in v primeru elektronske pošte skenirano ponudbo, ki mora vsebovati sledeče:

  • ime in priimek ter naslov in matično ter davčno številko ponudnika,
  • ponujeno ceno,
  • kontaktno osebo ponudnika in njegovo telefonsko številko,
  • navedbo, da je ponudba veljavna najmanj 120 dni od dneva odpiranja ponudb,

Ponudbe, predložene po izteku roka, bodo izločene iz postopka. Odpiranje ponudb ne bo javno. Ponudniki bodo o rezultatih zbiranja ponudb obveščeni najkasneje v roku 14 dni po zaključenem zbiranju ponudb. V kolikor bo v roku prispelo več enakih ponudb, bo organizirano dodatno pisno pogajanje o ceni.

Pogodba bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno najema. Cene in drugi elementi ponudbe, ponujeni na pogajanjih, so zavezujoči. Nepremičnina bo oddana po načelu videno – najeto, zato morebitne reklamacije po sklenitvi pogodbe ne bodo upoštevane.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, odstopi od pogajanj. Pogodba mora biti z uspelim ponudnikom sklenjena v roku 15 dni po pozivu organizatorja za sklenitev posla.

Ogled objekta je možen po predhodnem dogovoru s predstavnikom upravljavca. Za dodatna pojasnila je kontaktna oseba: Katja Konečnik, vodja OE ZGS Kočevje, elektronski naslov: oe.kocevje@zgs.si, telefonska številka: 01/895 04 00.

« Nazaj