Preskoči na vsebino
 

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Novice

Zavod za gozdove Slovenije na sejmu AGRA 2019

Obiskovalce sejma AGRA 2019 vabimo, da se nam pridružijo na 21. državnem sekaškem tekmovanju lastnikov gozdov, na okrogli mizi: »Javna gozdarska služba jutri?« in pri ostalih sejemskih aktivnostih, katerih skupna točka bo obeležitev 25 let delovanja javne gozdarske službe v samostojni Sloveniji.

Zavod za gozdove Slovenije tradicionalno sodeluje na mednarodnem kmetijsko – živilskem sejmu AGRA. Obiskovalce sejma vabimo, da se nam med 24. in 29. 8. 2019 pridružijo pri  aktivnostih, katerih skupna točka bo obeležitev 25 let delovanja javne gozdarske službe v samostojni Sloveniji.

V okviru sejma bo v organizaciji zavoda potekalo 21. državno sekaško tekmovanje lastnikov gozdov, hkrati pa bodo potekale tudi demonstracije varnega dela z motorno žago. Na razstavnem prostoru Zavoda za gozdove Slovenije – brunarici – bodo tudi letos pripravili bogat program, ki sestoji iz gozdarske pisarne - predstavitve informacijskega, svetovalnega in izobraževalnega servisa ZGS za lastnike gozdov, razstave: »Največji dosežki in dobre prakse 25 let javne gozdarske službe,« aktivnosti gozdne pedagogike za otroke in mladino ter priložnosti spoznavanja drevesnih vrst in njihovega lesa v dendrološkem parku na sejmišču.

Tiste, ki jih zanima prihodnost javne gozdarske službe, pa vabimo na okroglo mizo z naslovom: »Javna gozdarska služba jutri?«, v okviru katere bo potekala razprava o javni gozdarski službi prihodnosti.

« Nazaj