Preskoči na vsebino
 

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Novice

Projekt QualityForest predstavljen na Spomladanskem kmetijskem sejmu v Komendi

Na Spomladanskem kmetijskem sejmu v Komendi je bil predstavljen novi projekt ZGS QualityForest, katerega namen je razvoj in oblikovanje predloga nove poklicne kvalifikacije, ki vključuje vse prvine evropskega certifikata za delo z motorno žago.

Na Spomladanskem kmetijskem sejmu v Komendi, ki je potekal med 23. in 25. marcem 2018, so sodelavci Zavoda za gozdove Slovenije predstavili vsebine, aktualne za lastnike gozdov. Tudi letos je bil glede na odzive obiskovalcev najbolj atraktiven praktični prikaz varnega dela z motorno žago. Na prireditvenem prostoru, ki ga je obiskalo več kot 2500 obiskovalcev, je bil predstavljen tudi novi projekt ZGS QualityForest.

Namen projekta ERASMUS+ QualityForest je razvoj in oblikovanje predloga nove poklicne kvalifikacije, ki vključuje vse prvine evropskega certifikata za delo z motorno žago (ECC). V projektu sodelujejo nekatere članice Evropskega sveta za gozdarstvo in okolje iz Belgije, Francije in Španije ter partnerji iz Bolgarije, Poljske, Portugalske in Slovenije, podpirajo pa ga tudi nekatere organizacije in centri za izobraževanje in usposabljanje, ki v projektu sodelujejo kot pridruženi partnerji.

Povezava: več informacij o projektu QualityForest

 

« Nazaj