Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Novice

Projekt LIFE DINALP BEAR nominiran za letošnjo nagrado Evropske komisije "THE LIFE AWARDS”

Evropska komisija je že izbrala nominirance za letošnje nagrade LIFE Awards 2020, ki priznajo najbolj inovativne, navdihujoče in učinkovite LIFE projekte v treh kategorijah: podnebni ukrepi, okolje in ohranjanje narave. Imenovali so 15 nominirancev, po pet v vsaki kategoriji.

Mednarodni projekt LIFE DINALP BEAR, ki se je končal preteklo leto in katerega vodilni partner je bil Zavod za gozdove Slovenije Slovenije (ZGS), je med 15 finalisti za prejem priznane nagrade. Skupaj s še štirimi nominiranimi LIFE projekti (LIFE for Safe Grid, WOLFLIFE, LIFE+SCALLUVIA, LIFE-Aurinia) se bo potegoval za to nagrado v kategoriji »ohranjanje narave«.

Mednarodni projektni skupini iz Slovenije, Italije, Avstrije in Hrvaške ter ZGS kot vodilnemu partnerju nominacija pomeni potrditev dobrega dela, prepoznavo doseženih rezultatov in motivacijo za nadaljevanje prizadevanj na področju ohranjanja narave. S pomočjo znanja, komuniciranja in kompromisov lahko dosežemo skupni cilj, ki si ga delimo z vsemi evropskimi državami: ohraniti biotsko raznovrstnost tega planeta za naše zanamce.

Povezava: LIFE Awards 2020

« Nazaj