Preskoči na vsebino
 

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SI | EN
Skrbno z gozdom, v dobro narave in ljudi

Novice

Projekt CIA2SFM v gozdarski koči ZGS predstavljen obiskovalcem sejma AGRA 2018

V gozdarski koči ZGS je na sejmu AGRA 2018 predstavljen e-izobraževalni program za trajnostno gospodarjenje z gozdovi, ki je nastal v okviru mednarodnega projekt CIA2SFM.

Gornja Radgona, 29. 8. 2018

Med 25. in 30. avgustom 2018 poteka medarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2018, na katerem so predstavljene novosti iz kmetijstva, gozdarstva, varstva okolja in narave ter povezanih področij. Na sejmu se tradicionalno predstavlja tudi Zavod za gozdove Slovenije. V gozdarski koči ZGS so tudi letos predstavljene aktualne vsebine in storitve, ki jih nudimo lastnikom gozdov, gozdarskim strokovnjakom in drugim zainteresiranim posameznikom. Poseben poudarek je tudi na aktivnostih za otroke in družine - gozdni pedagogiki, skozi katero odgovorno in sonaravno gospodarjenje z gozdovi približujemo mlajšim generacijam.

V gozdarski koči je poleg storitev in vsebin Zavoda za gozdove Slovenije za lastnike gozdov predstavljen tudi projekt CIA2SFM - sodelovanje za inovativen pristop pri usposabljanju za trajnostno gospodarjenje z gozdovi, ki ga skupaj s partnerji iz Avstrije, Hrvaške in Slovenije izvajamo v okviru evropskega programa Erasmus+.

Obiskovalcem je bilo na spletnem portalu predstavjeno e-izobraževanje na temo trajnostnega gospodarjenja z gozdovi za lastnike gozdov in vse, ki jih tovrstne vsebine zanimajo. Program je dostopen na spletni strani projekta, če pa vas zanima več, vas vabimo k obisku gozdarjev Zavoda za gozdove Slovenije v gozdarski koči, kjer vam ga bodo predstavili in odgovorili na vaša vprašanja.

Povezavi: Projekt CIA2SFM | AGRA 2018

« Nazaj